Online modules

Speciaal ontwikkeld voor ouders van gevoelige kinderen

Hooggevoelig?

Je denkt dat je kind HSP is

Maar bent nog niet helemaal zeker. En wat je dan met die kennis zou moeten, is al helemaal onduidelijk. Wat wel duidelijk is, is dat je kind iets nodig heeft. Jij wil dolgraag meer weten over HSP en hoe je gevoelige zoon of dochter hierin beter kunt begeleiden.

Waarschijnlijk weet je het al jaren. Jouw kind is anders. Het reageert anders, heeft iets anders nodig. Helaas begrijpt lang niet iedereen dit en dat veroorzaakt soms flink wat onbegrip en oordelen.

Geloof me, je bent niet alleen. Wist je dat 20% van de mens hoogsensitief is?

Online HSP Mini Training voor ouders

 27,50

Deze online training is bedoeld voor ouders van gevoelige kinderen die meer over deze eigenschap willen weten. Is mijn kind HSP, wat zijn de kenmerken, welke soorten zijn er en wat heeft mijn zoon of dochter van mij nodig? Je zult genieten van de erkenning en herkenning, voor altijd weten dat je niet alleen bent…

Categorie: ,

Webinar “Mijn kind is HSP, en nu?”

 9,95

In dit webinar vertel ik je over hoogsensitiviteit, opvoeding en nog veel meer. Als je net hebt ontdekt dat je zoon of dochter HSP is, is dit echt een aanrader. Ga een uur lekker zitten, bekijk de video en voel je eindelijk gezien en begrepen. Je bent niet gek, je bent niet de enige en…

Categorie: ,

HSP De basis voor ouders

 9,95

Een uitgebreid document met veel informatie over wat hooggevoeligheid inhoudt, wat de kenmerken zijn, welke soorten er zijn, wat is overprikkeling en praktische tips voor rust in je hoofd. Daarbij het webinar “Mijn kind is HSP, en nu?” met nog meer informatie, tips, erkenning en herkenning.

Categorie: ,