Aanbod

Aanbod & Reviews

HSP-coaching

Hier geef ik een indicatie van de klachten en wensen die je kunt herkennen en de producten die je kunt afnemen.
Uiteraard is maatwerk altijd mogelijk.

LET OP: T/m de herfstvakantie 2024 neem ik geen nieuwe cliënten aan.

Online modules voor ouders

Wil je meer weten over HSP, maar voelt coaching nog als een brug te ver? Dan zijn deze modules een fijne manier om aan de slag te gaan!

Coaching voor gevoelige volwassenen

Grenzen stellen, energie bewaken, stoppen met pleasen en jezelf wegcijferen. Dit zijn voorbeelden van thema’s waarmee we kunnen gaan werken.

Coaching voor kinderen en ouders

Het loopt niet lekker thuis. Je loopt op je tenen om escalaties te voorkomen en bent dit beu. Hoe kun je je hooggevoelige kind beter begeleiden?

Locatie

Waar we coachen kan wisselen. Je bent bij mij welkom, maar online, op je werk (met of zonder teamleden), in de buitenlucht of op school kan ook. Mail me om de mogelijkheden te bespreken.

Tarief

Coaching bied ik aan per uur en achteraf gefactureerd.
Mijn uurtarief is € 90,00 incl. btw.


Voor bedrijven en scholen gelden andere tarieven. Neem contact met me op om de mogelijkheden te bespreken.

Dit zijn de ervaringen van anderen:

Ik merkte al een poosje dat ik mezelf wat in de weg zat. Het lukte me niet om echt in actie te komen. Ik nam mezelf kwalijk dat ik lui was.
Janina prikte daar direct doorheen. Zij zag direct dat er iets anders aan de hand was. De manier waarop ze dat duidelijk maakte, op een liefdevolle, nuchtere manier maakte dat ik direct voelde dat zij de persoon was die mij verder kon helpen.
Ik ben een met beide benen op de grond type en wilde dan ook zeker niet geholpen worden op een in mijn ogen ‘zweverige’ manier. Het moet voor mij tastbaar zijn, ik moet het snappen.
Janina heeft dat fantastisch gedaan.
Al na de eerste sessie voelde ik dat er iets veranderd was en bij de tweede sessie vielen er zoveel stukjes op zijn plek, heel onwerkelijk.
Janina heeft een fijne, rustige persoonlijke aanpak. Ze past zich volledig aan aan wat je nodig hebt en bezit ook een gezonde dosis humor.
Ik kan iedereen aanraden om met Janina te gaan werken. Blijf niet worstelen!
-Natasja Goossen-

Ik voelde me bij Janina meteen op mijn gemak, door haar heerlijke humor en haar duidelijke communicatie. Ze zet eerlijk neer wat ze voor je kan betekenen en hoe het plan er uit kan gaan zien. Janina heeft heel veel kennis van zaken en ik waardeer het enorm dat ze altijd de tijd neemt voor mijn vragen en mijn overpeinzingen. Ook mijn dochter voelt zich bij Janina op haar gemak. Het was mooi om te zien hoe al bij de eerste ontmoeting er een gevoel van warmte en veiligheid was.
Jarah de Weerdt-

Via Google hebben wij Janina gevonden en intakes gehad met meerdere coaches. Wij waren op zoek naar iemand waar wij een klik mee zouden hebben, zodat wij, vooral onze zoon, zich veilig zou voelen. Daarnaast zochten wij een coach die naar ons als gezin keek en niet alleen naar gedrag van het kind. Janina had het allemaal.
Doordat net in "Corona-tijd" in contact gekomen zijn met Janina hebben de eerste gesprekken online moeten doen. Omdat wij best wel op zoek waren naar de "klik" dachten we dat dit lastig zou zijn, maar dat was het echt totaal niet.
Ze kijkt echt naar het totaalplaatje en gaat terug naar de kern.
Wij hebben dit als heel prettig ervaren, eigenlijk het hele contact met Janina was altijd heel prettig, open, veilig en vooral eerlijk!
-Diana Weele-

Ik gun iedereen Janina als coach! Janina is een fantastische coach voor iedereen die persoonlijke groei en meer grip wilt krijgen op haar of zijn hoog sensitiviteit. Janina heeft mij geholpen met het herkennen van de verschillende elementen van mijn hoog sensitiviteit en ze heeft me waardevolle inzichten laten inzien over mezelf en mijn gedrag. Ze is empathisch, oordeelt niet en ik voelde me altijd veilig en gesteund tijdens onze sessies. Daarnaast waren er tijdens de sessies altijd ruimte voor een gezonde dosis humor en nuchterheid die voor mij heel goed werkt. Ik raad iedereen Janina aan die een dieper inzicht in zichzelf, hun gevoeligheid en hun reis naar persoonlijke groei wil krijgen!
-Esther van Maanen-

Na mijn scheiding had ik sterk de behoefte om te reflecteren en een aantal zaken voor mezelf scherp te krijgen. Niet eenvoudig en gelukkig was daar Janina die mij fantastisch heeft geholpen: scherp, olympisch niveau professioneel, humor, creatief en zichzelf altijd kwetsbaar opstellend. Met een lach en een traan heel veel geleerd over mezelf, wat een mooi kado!
-Martijn Baak-

Particuliere coaching


coaching op de werkvloer


interne coach op basis- en middelbare scholen


De Vuurtoren – Janina

Wil je meer weten over de persoon achter de Vuurtoren? Klik dan hier.

In 2009 was ik een van de eerste kindercoaches van Nederland. Al snel ging ik ook met volwassenen werken, met en zonder kinderen. Sinds het allereerste begin heb ik me gespecialiseerd in het coachen van hoogsensitieve mensen.

Ik heb honderden kinderen en volwassenen mogen begeleiden die tegen de nadelen van HSP opliepen, zoals prikkelgevoeligheid, moeite met grenzen bewaken, emotionele uitbarstingen en moeite met je plek in de groep vinden.

Ik kan Janina met heel mijn hart aanraden. Tijdens mijn coachingsessies met haar was ze enorm goed in het luisteren en echt goed begrijpen van mij en wat er met mij gebeurt. Dankzij haar hulp heb ik beter leren begrijpen op wat voor manier ik in de wereld sta, en hoe de wereld invloed op mij heeft. Ik heb ook goede handvatten gekregen om met voor mij moeilijke situaties om te gaan. Een totaalpakket dus!
-Ruben Biesheuvel-

Janina is heel professioneel en vriendelijk. Ze heeft ons en onze zoon van 8 begeleid met veel aandacht en betrokkenheid. Ze stelt je op je gemak met humor en positieve energie. We zijn heel blij met haar hulp.
-Lennaert Diephuis-

Hartelijk dank voor de waardevolle, verhelderende gesprekken! Meer inzicht en begrip helpt ons goed.
-Marjolijn van der Pas-

Toen wij bij Janina als hsp gezin terecht kwamen was dat al vanaf het eerste gesprek een ware openbaring. Eindelijk iemand die mijn dochter, man en mij begrijpt. Onze dochter van 3 is helemaal opgebloeid en maakt langzaamaan op haar manier meer contact met haar omgeving. We kwamen voor onze dochter maar we hebben alle drie een persoonlijke ontwikkeling doorgemaakt die echt heel erg fijn was. De handvatten die we hebben gekregen zijn nog steeds van toepassing en het werkt.
-Familie Simons-

Janina Dubbeld van Kindercoach de Vuurtoren is, zoals de meeste HSP-ers, een heerlijke klasse apart. Wat me het meest aanspreekt aan Janina is haar humor. Er wordt gezegd dat je gevoel voor humor een maat is voor je intelligentie. Dat is bij Janina zeker waar: ze geeft met precies de juiste timing precies de juiste opmerking zodat mijn energie weer in stroming komt en ik naar een volgend inzicht of volgend gevoel kon bewegen. Daardoor is haar coaching naast heel diep en inzichtgevend ook licht en sprankelend. In de diepte met alle serieusheid, maar serieus, moet het echt allemaal zo serieus?!?
Janina beweegt als geen ander tussen allerlei polariteiten; met haar mee mogen bewegen heeft me veel gegeven. Omdat ze zelf ervaringsdeskundige is én een enorme hoeveelheid theoretische kennis heeft, gaat de coaching écht werkelijk over het echte leven en niet over tips en trucs die niet doorleefd of niet realistisch zijn. Ik heb me gezien gevoeld in mijn hulpvraag en ben écht geholpen met nieuw inzicht en praktische tips met impact. Voor mij past Janina erg goed bij mij, en wat niet op het eerste gezicht paste, konden we, als goed HSP-ers betaamd, uitstekend op elkaar afstemmen en samen in groeien.
Vijf sterren: omdat Janina een coach is zoals een coach hoort te zijn.
-Eva Keeris-