Welkom!

Via de IB’er, leerkracht, nieuwsbrief of website van de school van uw zoon of dochter, bent u op mijn website terecht gekomen. Ik ben de nieuwe interne kindercoach en stel me graag aan u voor.


Ik ben Janina Dubbeld, moeder van 2 jongens en sinds 2009 kinder- en oudercoach in mijn eigen praktijk De Vuurtoren in Den Haag. Ik werk met kinderen en/of hun ouders, maar ook met volwassenen met een eigen hulpvraag.

Thema’s die regelmatig in mijn praktijk aan bod komen, zijn emoties en het te hevig of juist te weinig uiten hiervan, faalangst, moeite met vriendschap of communicatie, een verdrietige of lastige situatie zoals scheiding of ziekte, maar ook je verplaatsen in de ander en beter voor jezelf opkomen. Jullie zijn altijd welkom!

Uw kind moet het zelf doen, maar hoeft het niet alleen te doen. Neem contact op met de leerkracht van uw kind of met de IB’ er en we gaan kijken hoe ik jullie kan helpen. Samen weten we meer en komen we verder. 🙂