Welkom!

Via de app De Pot Op ben je op mijn site terecht gekomen en ik stel me graag aan je voor.


Ik ben Janina Dubbeld, moeder van 2 jongens en sinds 2009 coach in mijn eigen praktijk De Vuurtoren in Den Haag. Ik werk met kinderen en hun ouders, maar ook met volwassenen met een eigen hulpvraag.

Thema’s die vaak aan bod komen, zijn hooggevoeligheid, hoe ga ik om de emotionele uitbarstingen van mijn kind, hoe zorg ik ervoor dat ik zelf kalm blijf, onzekerheid of twijfel over het ouderschap, je plek innemen, grenzen stellen en rouwverwerking. Maar ook praktische zaken als mijn kind slaapt of eet slecht en het lukt niet met zindelijk worden.

Je moet het zelf doen, maar je hoeft het niet alleen te doen. Mail me gerust als je wil sparren of vastloopt op welke manier dan ook. Samen weten we meer en komen we verder. 🙂