Traject Persoonlijke Ontwikkeling

Je bent (waarschijnlijk) hooggevoelig. Intelligent. Je hebt het best goed voor elkaar. En toch.. Toch knaagt er om de zoveel tijd iets. Is dit het nou? Ben ik nou gek? Waarom knal ik steeds met hetzelfde enthousiasme tegen die zelfde muur?

Natuurlijk weet je het dondersgoed. Al een paar keer voelde je dat het tijd om er eens iets aan te gaan doen. Maar het was nooit het goede moment en -geef toe- je had er ook gewoon geen zin in.

Waarom het nu anders is? Geen idee. Je krijgt het jezelf niet meer verkocht dat het ok is. Dat het acceptabel is je zo te voelen zoals jij je voelt.

Het is nu ook anders omdat je het zo verschrikkelijk beu bent. Je hebt er eigenlijk gewoon de kracht niet meer voor. Het kan beter en jij wilt beter. Nu.

Klinkt dit bekend?

  • Ik wil rust in mijn hoofd
  • Ik wil van die hartkloppingen af
  • Ik ben klaar met die stress en het verdriet
  • Ik ben klaar voor ontspanning
  • Ik wil meer ik en minder ‘men’
  • Ik wil gewoon weer blij


Mail me als je aan het werk wilt. Als je niet meer bang bent te kijken naar wat je al die jaren onder het tapijt hebt geschoven.

Ik kijk met je mee, ik zie je, ik confronteer je, ik begrijp je, ik steun je.

Zullen we?

In een traject van 7 sessies halen we de angel er samen uit en weet jij precies waarom je je voelt zoals je altijd deed. En -belangrijker nog- weet jij weer wie je bent, waar je voor staat en wat je wilt.

Jouw investering (of die van je werkgever) is € 795

(incl btw, sessies, mailcontact en meer)

Wil je even (online) bellen om te kijken of dit traject iets voor jou is?

Maak nu een afspraak, gratis en vrijblijvend->