HSP & waar het allemaal invloed op heeft

met Janina Dubbeld

Vandaag nog meer begrip voor de gevoeligheid van je kind?

HSP is zoveel meer dan alleen maar gevoelig zijn voor prikkels. Het is zoveel meer dan niet tegen geluid of verrassingen kunnen.

In deze module krijg je inzicht in waar HSP allemaal invloed op kan uitoefenen. Dit complete beeld gaat je helpen je kind beter te begrijpen en beter te begeleiden.
Je krijgt als het ware een flink hoofdstuk van de gebruiksaanwijzing van je kind. 😉

Bovendien leg ik je uit hoe extreem belangrijk een gevoel van veiligheid voor onze kinderen (en onszelf) is en dat daarmee een basis wordt gelegd voor een gezonde ontwikkeling en groei. Of juist niet..

Je zult veel herkennen, al had je misschien niet eerder de link met HSP gelegd. Vanaf nu wel en dat gaat je helpen de rust te bewaren en meer ruimte te laten ontstaan voor de voordelen van gevoelig zijn. Hoe fijn is dat?

wat hsp echt inhoudt

Hooggevoelig zijn is zoveel meer dan gevoelig zijn voor geluid

Onze hersenen werken anders, ons zenuwstelsel is gevoeliger en we verwerken alle prikkels die de hele dag door ongefilterd binnen komen intensiever. Dus ja, onze reactie is dan ook vaak intenser dan gemiddeld.

In deze module laat ik je zien op welke manier HSP invloed heeft op het leven van je zoon of dochter.

En waarschijnlijk zul je ook veel van je eigen leven herkennen..

Janina Dubbeld

Natuurlijk ben ik zelf HSP, maar ik heb ook twee gevoelige kinderen en ben al 15 jaar coach voor hoogsensitieve kinderen en volwassenen.