Plan online een afspraak

Maak hier een afspraak voor een gratis online kennismaking van 30 minuten.
Je ontvangt in je inbox een uitnodiging met een link.

Graag tot binnenkort!


Hartelijke groet, Janina Dubbeld

Is het tijd?

✏️Wil je af van dat drukke gevoel in je hoofd, dat gejaagde altijd en overal? Wil je je weer fijn voelen en een relaxte moeder -of vader- zijn?

✏️Is dit niet hoe je je het ouderschap had voorgesteld? Schrik je steeds vaker van wat je jezelf hoort zeggen en voelt het alsof je er geen grip op hebt?

✏️ Maak je je zorgen om je zoon en dochter? Zit je kind niet lekker in zijn vel en weet je niet meer wat je moet doen om dit te verhelpen? Raakt dit je heel erg?

✏️ Heb je HSP ontdekt en wil je graag weten hoe je je gevoelige kind -en jezelf- hierin beter kunt begeleiden? 

✏️ Stel je hoge eisen aan jezelf en doe je het liefst alles zelf, maar is dit het moment om toch hulp te vragen?Janina Dubbeld
HSP-coach De Vuurtoren

Wat een reis…. De kwartjes bleven maar vallen! Vooral de realisatie dat er nog veel werk bij mezelf aan de winkel was. Best heftig af en toe, maar zó nodig om verder te komen! En de verbetering die nu al te merken is (in het hele gezin), doordat ik er zelf op een andere manier in sta, is het grootste cadeau. En dat terwijl ik voor mijn dochter kwam 🙂

Het is zo fijn om dingen echt te kunnen beetpakken en ermee aan het werk te gaan. Ik gun iedereen dit inzicht & de handvatten om mee aan de slag te kunnen!

Kathelijne Soydan

Via vrienden zijn wij bij Janina terecht gekomen omdat zij veel baat hebben gehad bij de coaching voor hun dochter. Toen wij besloten om de coaching te gaan doen zat ik met mijn handen in het haar vanwege het omgeslagen gedrag van onze zoon. 

Aangezien ik zelf in de hulpverlening werk ben ik erg alert op ‘trucjes’ die kunnen worden ingezet tijdens coaching. Dit was bij Janina helemaal niet het geval. Zij heeft veel kennis en deelt dit op een heel prettige en oprechte manier. 
Door Janina hebben wij veel inzichten, tips en tricks gekregen en wij herkenden heel veel. Ik was niet echt bekend met HSP maar de overeenkomsten met onze zoon waren overduidelijk. Janina coacht op een prettige manier en neemt beide ouders mee in dit proces. 

Het gedrag is de afgelopen periode aanzienlijk verbeterd, omdat wij beter weten hoe we met bepaalde situaties om moeten gaan en dit werkt voor het hele gezin. Ik ben hierdoor ook gaan inzien dat mijn zoon niet de enige is met HSP in het gezin en het geeft rust om zaken te erkennen en herkennen. Ik kan Janina bij iedereen aanraden om meer te leren over HSP en hier mee om te gaan. 

Bedankt! 
Emmanuelle Afonso

Janina heeft mij manieren uitgelegd hoe ik mezelf kan stoppen als ik aan negatieve dingen denk. Ze luistert heel goed  en ik had het idee dat ze me heel goed begreep. We gingen eerst praten over hoe ik me voelde en niet meteen het probleem oplossen waardoor onze gesprekken heel persoonlijk voelde.
Nu dat onze sessies voorbij zijn, merk ik dat ik nog steeds vaak terug denk aan wat Janina mij heeft verteld, wat erg helpt.
Ik weet nu niet alleen wat ik moet doen als het wat slechter gaat, maar heb ik steeds minder negatieve gedachtes.

Dankjewel en liefs, Jaclyn (gevoelig meisje van 14 jaar)

Toen wij bij Janina als hsp gezin terecht kwamen was dat al vanaf het eerste gesprek een ware openbaring. Eindelijk iemand die mijn dochter, man en mij begrijpt. Onze dochter van 3 is helemaal opgebloeid en maakt langzaamaan op haar manier meer contact met haar omgeving.

Door Janina is de rust in huis wedergekeerd. We kwamen voor onze dochter maar we hebben alle drie een persoonlijke ontwikkeling doorgemaakt die echt heel erg fijn was. De handvatten die we hebben gekregen zijn nog steeds van toepassing en het werkt. De gesprekken waren warm, emotioneel, verhelderend maar vooral heel erg helpend.

-Familie Simons