Traject voor Ouders van gevoelige kinderen

Heb je net ontdekt dat HSP bestaat? Waarschijnlijk gaat er dan een wereld voor je open. Denk je dat je kind hooggevoelig is? Dan komt er heel wat op je af. De erkenning en bevestiging is heel fijn, maar het brengt ook veel vragen en verwarring. 

Maak je je zorgen? Wil je meer weten over de eigenschap HSP? Wil je weten wat jouw zoon of dochter van jou nodig heeft? Wil je voorkomen dat hij/zij het net zo lastig krijgt als jij het had?

Dan is dit traject voor jou. Je hoeft dit namelijk niet alleen te doen. Sterker nog, als dat een optie was, zou het allang gelukt zijn. 

Klinkt dit bekend?

Hoe ik jullie ga helpen

In maximaal 5 maanden zien we elkaar 8 keer in de praktijk (of online), hebben we regelmatig bel- en mailcontact, ontvang je heel veel informatie, praktische tips en ga je vooral ervaren wat er nodig is om strijd en onrust in je gezin te voorkomen.

Als alleen weten genoeg was, zou je hier niet zijn. Bijna al mijn klanten weten namelijk prima wat er speelt. Alleen lukt het nog niet om op de momenten dat het ertoe doet bij die wijsheid en voornemens te komen. Ik help je een brug te slaan tussen wat je weet en er vervolgens naar te handelen. 

Ik kijk stap voor stap met jullie mee.

Zullen we?

Het is belangrijk dat je weet dat ik met dit traject geen quick fix beloof. In 8 sessies is -wellicht- niet het hele probleem verdwenen. Wat ik je wél beloof, is dat je met vertrouwen de toekomst ingaat. Tijdens het traject ontstaat helderheid over de reden waarom het nog niet ging zoals je wilde, er komt begrip en ruimte voor je eigen verdriet en pijn.
Hierna scheiden onze wegen weer, zodat je geheel op je eigen manier en in je eigen tempo je plek compleet mag gaan innemen en die ouder kunt zijn die je zo graag wil zijn. 

Wat levert jullie dit op?

Traject: Ouders
van gevoelige kinderen

Leer hoe jij je gevoelige kind beter kunt begrijpen
1295
995
  • 8 individuele gesprekken
  • Waardevolle theorie & praktische tips
  • Toegang tot online modules
  • Toegang tot mijn FB-groep
  • 5 maanden contact via sessies en mail
Aanbieding

Wat anderen zeggen

Dit 5 maanden traject heeft gelukkig al vele ouders geholpen. Lees hier enkele ervaringen:

Eva Keeris
Lees verder
Omdat Janina zelf ervaringsdeskundige is én een enorme hoeveelheid theoretische kennis heeft, gaat de coaching echt werkelijk over het echte leven en niet over tips en trucs die niet doorleefd of niet realistisch zijn.
Natascha Peters
Lees verder
Het voelde (voelt) als een warm welkom en samen hebben we een mooie sessie mogen neerzetten, waarbij er voor mij veel dingen duidelijk werden en ik inzichten heb gekregen. Bevestiging van wat ik diep van binnen al wist. De steun en het begrip dat ik van jou krijg is hartverwarmend en heel fijn.
Familie Simons
Lees verder
Toen wij bij Janina als hsp gezin terecht kwamen was dat al vanaf het eerste gesprek een ware openbaring. Eindelijk iemand die mijn dochter, man en mij begrijpt. Onze dochter van 3 is helemaal opgebloeid en maakt langzaamaan op haar manier meer contact met haar omgeving. We kwamen voor onze dochter maar we hebben alle drie een persoonlijke ontwikkeling doorgemaakt die echt heel erg fijn was. De handvatten die we hebben gekregen zijn nog steeds van toepassing en het werkt.
Jarah de Weerdt
Lees verder
Ik voelde me bij Janina meteen op mijn gemak, door haar heerlijke humor en haar duidelijke communicatie. Ze zet eerlijk neer wat ze voor je kan betekenen en hoe het plan er uit kan gaan zien. Janina heeft heel veel kennis van zaken en ik waardeer het enorm dat ze altijd de tijd neemt voor mijn vragen en mijn overpeinzingen. Ook mijn dochter voelt zich bij Janina op haar gemak. Het was mooi om te zien hoe al bij de eerste ontmoeting er een gevoel van warmte en veiligheid was.

Vragen?

Nee hoor, dat maakt niet uit. HSP is geen diagnose en geen voorwaarde in mijn praktijk.

Ook dat maakt helemaal niet uit. Al moet ik de eerste moeder nog ontmoeten die er naast zat met haar vermoeden.. 😉

In het traject zitten desgewenst sessies met je kind inbegrepen. We zorgen dat het traject passend is en precies wat jullie nodig hebben.

Uiteraard! Vaders zijn natuurlijk van harte welkom in mijn praktijk.

Vanzelfsprekend is betalen in termijnen mogelijk. Je kunt betalen in drie termijnen van € 333

Nee, coaching wordt niet vergoed.

Natuurlijk! Maak vrijblijvend een afspraak voor een online gesprek via deze link. We bespreken wat je nodig hebt en wat ik voor je kan betekenen. Gratis en vrijblijvend.

Het is tijd
voor verandering