Traject: Persoonlijke ontwikkeling

Je bent hooggevoelig, al werd dit waarschijnlijk niet gezien toen je klein was.
Je bent intelligent, al werd dit niet altijd herkend. Je red je prima, altijd al gedaan. Het is niet altijd even makkelijk geweest en je bent best zelfbewust. Al je hele leven voel je je een buitenbeentje, als van een andere planeet.

Je hebt het best goed voor elkaar. En toch.. Toch knaagt er om de zoveel tijd iets. Is dit het nou? Ben ik nou gek? Waarom knal ik steeds met hetzelfde enthousiasme tegen die zelfde muur? Waarom kost alles zo ontzettend veel energie? Kan het nou niet makkelijker?

Natuurlijk weet je het dondersgoed. Al een paar keer voelde je dat het tijd om er eens iets aan te gaan doen. Om hulp te vragen. Maar het was nooit het goede moment en -geef toe- je had er ook gewoon geen zin in.

Waarom het nu anders is? Geen idee. Je krijgt het jezelf waarschijnlijk niet meer verkocht dat het ok is. Dat het acceptabel is je zo te voelen zoals jij je voelt. Je hebt een grens bereikt.

Het is nu anders omdat je het zo verschrikkelijk beu bent. Je hebt er eigenlijk gewoon de kracht niet meer voor. Het kan beter en jij verdient beter. Je weet dat het mogelijk is, alleen nog niet hoe. Het is tijd om daar iets aan te veranderen. Nu.

Klinkt dit bekend?

Hoe ik je ga helpen

Als je niet meer bang bent te kijken naar wat je al die jaren onder het tapijt hebt geschoven, dan kunnen we aan de slag gaan!

In een traject van 7 sessies halen we de angel er samen uit en weet jij precies waarom je je voelt zoals je altijd deed. En -belangrijker nog- weet jij weer wie je bent, waar je voor staat en wat je wilt.

Ik kijk stap voor stap met je mee, ik zie je, ik confronteer je, ik begrijp je, ik steun je.

Zullen we?

Traject: Persoonlijke ontwikkeling

Ga voor persoonlijke groei & ontwikkeling
995
895
  • 7 individuele gesprekken
  • Rust in je hoofd
  • Persoonlijke groei
  • Persoonlijke ondersteuning
Aanbieding

Wat anderen zeggen

Dit traject voor persoonlijke ontwikkeling heeft al veel anderen geholpen om weer rust te krijgen in hun hoofd. Lees hier enkele meningen.

Natasja Goossen
Lees verder
Ik merkte al een poosje dat ik mezelf wat in de weg zat. Het lukte me niet om echt in actie te komen. Ik nam mezelf kwalijk dat ik lui was. Janina prikte daar direct doorheen. Zij zag direct dat er iets anders aan de hand was. De manier waarop ze dat duidelijk maakte, op een liefdevolle, nuchtere manier maakte dat ik direct voelde dat zij de persoon was die mij verder kon helpen.
Hooggevoelige vrouw van 25
Lees verder
Omdat ik in Berlijn woon, spreek ik Janina over skype. Ze begrijpt me, en dat is ontzettend fijn. Ze leert me dat ik niet ‘raar’ ben, maar anders dan veel anderen. Ze leert me meer in balans te leven, waardoor ik me sterker voel. Ik ben minder ontvankelijk voor de gevoelens en gedragingen van anderen, en ik weet nu hoe ik weer bij mezelf kan komen als ik merk als ik dat wel ben.
Natascha Peters
Lees verder
Het voelde (voelt) als een warm welkom en samen hebben we een mooie sessie mogen neerzetten, waarbij er voor mij veel dingen duidelijk werden en ik inzichten heb gekregen. Bevestiging wat ik diep van binnen al wist. De steun en het begrip dat ik van jou krijg is heel hartverwarmend en heel fijn.
HSP man van 37
Lees verder
Ik heb contact gezocht met Janina omdat ik met onrust kampte, zelfs een keer een paniekaanval gehad. Ik heb bepaalde antwoorden gekregen en zij heeft mij belangrijke handvatten aangereikt die ik altijd kan gebruiken. Ik heb Janina ervaren als een zeer betrokken en warme vrouw.

Vragen?

Nee hoor, dat maakt niet uit. HSP is geen diagnose en geen voorwaarde in mijn praktijk.

Vanzelfsprekend is betalen in termijnen mogelijk. Je kunt betalen in drie termijnen van € 299,-

Nee, coaching wordt niet vergoed.

Als je werkgever betaalt, is het tarief € 895 ex btw. Is dit traject een persoonlijke investering dan betaal ik de btw voor je en is het tarief dus € 895 incl btw.

Natuurlijk! Maak vrijblijvend een afspraak voor een online gesprek via deze link. We bespreken wat je nodig hebt en wat ik voor je kan betekenen. Gratis en vrijblijvend.

Het is tijd
voor verandering