Online HSP MoederCirkel

Dat het moederschap geweldig is en dat jouw kind de allerliefste is, staat als een paal boven water. 

De laatste jaren mag je gelukkig ook steeds meer uiten dat het ook best pittig is om moeder te zijn. Ik juich deze tendens van harte toe, omdat ik er echt in geloof dat alles lichter te dragen als je weet dat je niet de enige bent, dat het niet aan jou ligt. 

En dat is nou precies de reden dat ik deze MoederCirkel in het leven heb geroepen! 

Het is niet altijd even makkelijk om hoogsensitief én moeder te zijn. Waarschijnlijk raak je dagelijks overweldigd en overprikkeld. Niet iedereen begrijpt dit, het is nu eenmaal moeilijk je voor te stellen hoe het voelt om hooggevoelig te zijn als je het zelf niet bent. 

Soms voel je je hierin best alleen. Je wilt ook niet altijd zeuren of negatief zijn, maar je hart luchten en (h)erkenning ontvangen voor je wat je meemaakt zou echt al helpen. 

In deze HSP MoederCirkel gaan we nog een stapje verder. We zullen elkaar en elkaars ervaringen herkennen, dat weet ik zeker. We zullen aan de hand van diverse thema’s gaan kijken naar ons moederschap en HSP. We onderzoeken wat goed gaat, wat beter kan. We leren elkaar, maar ook onszelf weer een beetje beter kennen. 

Hoe fijn zou het zijn

Dit zal de HSP MoederCirkel jou brengen:

 • Je zult beter begrijpen waar bepaalde emoties vandaan komen en er -desgewenst- anders mee leren omgaan.
 • Elke maand spreken we elkaar online en wisselen we uit over een bepaald onderwerp.
 • Het werkboek gaat je veel informatie en inzichten geven die je zullen gaan helpen een fijner leven te leiden. 
 • Je gaat voor eens en altijd weten dat je niet de enige bent die worstelt met het moederschap en dat dat ok is. 
 • Je zult genieten en leren van de ervaringen en oplossingen van anderen. 
 • Je gaat voelen hoe fijn het is om door een groep vrouwen gedragen te worden. Je bent niet alleen, we doen dit samen. 
 • Je gaat zien hoe jouw gevoeligheid (en dat van je kind) echt iets is om trots op te zijn, om van te genieten.

HSP MoederCirkel

een online traject van 6 maanden
279
 • 6 zoomsessies van een uur
 • veel informatie en inspiratie over HSP en het moederschap
 • een uitgebreid werkboek
 • lekker op je eigen tempo en thuis
NIEUW!

Wat anderen zeggen over met mij samenwerken:

Natasja Goossen
Lees verder
Ik merkte al een poosje dat ik mezelf wat in de weg zat. Het lukte me niet om echt in actie te komen. Ik nam mezelf kwalijk dat ik lui was. Janina prikte daar direct doorheen. Zij zag direct dat er iets anders aan de hand was. De manier waarop ze dat duidelijk maakte, op een liefdevolle, nuchtere manier maakte dat ik direct voelde dat zij de persoon was die mij verder kon helpen.
Hooggevoelige vrouw van 25
Lees verder
Omdat ik in Berlijn woon, spreek ik Janina over skype. Ze begrijpt me, en dat is ontzettend fijn. Ze leert me dat ik niet ‘raar’ ben, maar anders dan veel anderen. Ze leert me meer in balans te leven, waardoor ik me sterker voel. Ik ben minder ontvankelijk voor de gevoelens en gedragingen van anderen, en ik weet nu hoe ik weer bij mezelf kan komen als ik merk als ik dat wel ben.
Natascha Peters
Lees verder
Het voelde (voelt) als een warm welkom en samen hebben we een mooie sessie mogen neerzetten, waarbij er voor mij veel dingen duidelijk werden en ik inzichten heb gekregen. Bevestiging wat ik diep van binnen al wist. De steun en het begrip dat ik van jou krijg is heel hartverwarmend en heel fijn.
HSP man van 37
Lees verder
Ik heb contact gezocht met Janina omdat ik met onrust kampte, zelfs een keer een paniekaanval gehad. Ik heb bepaalde antwoorden gekregen en zij heeft mij belangrijke handvatten aangereikt die ik altijd kan gebruiken. Ik heb Janina ervaren als een zeer betrokken en warme vrouw.

Veelgestelde vragen

Nee hoor, dat maakt niet uit. HSP is geen diagnose en geen voorwaarde voor de MoederCirkel. Als je je herkent in de kenmerken van HSP, ben je meer dan welkom!

We beginnen in juni en januari, maar je kunt instappen wanneer je wilt. Bovendien kun je met het werkboek en de FB-groep zo lang aan de slag als je fijn vindt. Alleen de online bijeenkomsten starten alleen in juni en in januari.

De planning ontvang je na aanmelden, maar het zal altijd op een dinsdagavond zijn. Van elke bijeenkomst ontvang je de opname, dus je hoeft niets te missen als je een keer niet kunt. 

Vanzelfsprekend is betalen in termijnen mogelijk. Je kunt betalen in drie termijnen van € 142,50

Natuurlijk! Stuur me een mailtje en stel me al je vragen. 

Vind je het fijn om met gelijkgestemden te onderzoeken wat HSP voor jou betekent en hoe dit jouw moeder zijn beïnvloedt?