Online module:
HSP & prikkels

HSP & prikkels, meer begrip en grip op overprikkeling.

Voor wie?

Mocht je vooral op zoek zijn naar uitleg en tips over overprikkeling bij je kind, dan is deze online module het antwoord op je vragen.

Wat zit er in deze module?

Wat levert je dit op?

Hoe ik jou ga helpen

Bestel je deze online module? Dan ontvang je heel veel informatie, praktische tips en ga je vooral ervaren wat er nodig is om strijd en onrust in je gezin te voorkomen

Zullen we?

Module: HSP & prikkels

Meer begrip en grip op overprikkeling
19,95
  • Waardevolle theorie & praktische tips
  • Toegang tot online modules
  • Toegang tot mijn FB-groep
  • GRATIS Webinar

Wat anderen zeggen

Deze module over prikkels heeft gelukkig al vele ouders geholpen. Lees hier enkele meningen.

Eva Keeris
Lees verder
Omdat Janina zelf ervaringsdeskundige is én een enorme hoeveelheid theoretische kennis heeft, gaat de coaching echt werkelijk over het echte leven en niet over tips en trucs die niet doorleefd of niet realistisch zijn.
Natascha Peters
Lees verder
Het voelde (voelt) als een warm welkom en samen hebben we een mooie sessie mogen neerzetten, waarbij er voor mij veel dingen duidelijk werden en ik inzichten heb gekregen. Bevestiging van wat ik diep van binnen al wist. De steun en het begrip dat ik van jou krijg is hartverwarmend en heel fijn.
Familie Simons
Lees verder
Toen wij bij Janina als hsp gezin terecht kwamen was dat al vanaf het eerste gesprek een ware openbaring. Eindelijk iemand die mijn dochter, man en mij begrijpt. Onze dochter van 3 is helemaal opgebloeid en maakt langzaamaan op haar manier meer contact met haar omgeving. We kwamen voor onze dochter maar we hebben alle drie een persoonlijke ontwikkeling doorgemaakt die echt heel erg fijn was. De handvatten die we hebben gekregen zijn nog steeds van toepassing en het werkt.
Jarah de Weerdt
Lees verder
Ik voelde me bij Janina meteen op mijn gemak, door haar heerlijke humor en haar duidelijke communicatie. Ze zet eerlijk neer wat ze voor je kan betekenen en hoe het plan er uit kan gaan zien. Janina heeft heel veel kennis van zaken en ik waardeer het enorm dat ze altijd de tijd neemt voor mijn vragen en mijn overpeinzingen. Ook mijn dochter voelt zich bij Janina op haar gemak. Het was mooi om te zien hoe al bij de eerste ontmoeting er een gevoel van warmte en veiligheid was.

Vragen?

In het traject voor ouders zijn desgewenst een sessie met je kind inbegrepen. Mocht het nodig zijn kunnen dit er meer zijn. We zorgen dat het traject passend is en dat jullie krijgen wat je nodig hebt.

Nee, coaching wordt niet vergoed.

Natuurlijk! Maak vrijblijvend een afspraak voor een online gesprek via deze link. We bespreken wat je nodig hebt en wat ik voor je kan betekenen. Gratis en vrijblijvend.

Het is tijd
voor verandering