Online module:
De basis van HSP

Is jouw dochter of zoon hoogsensitief? Voor slechts € 19,95 krijg je een flinke basis en weet je wat je moet weten als ouder van een HSK.

Voor wie?

Deze module is bedoeld voor ouders van gevoelige kinderen die aan het onderzoeken zijn of hun zoon of dochter HSP is en wat dit van hen vraagt.

Wat zit er in deze module?

Wat levert je dit op?

Hoe deze module jou gaat helpen

De informatie en tips zullen je helpen steviger in je schoenen te staan als ouder van een hoogsensitief kind en dat zal rust brengen voor het hele gezin. 

Waar wacht je nog op?

Module: De basis van HSP

De basis van HSP, wat je moet weten als ouder van een HSK.
19,95
  • Waardevolle theorie & praktische tips
  • Toegang tot online module
  • Toegang tot mijn FB-groep
  • GRATIS E-book in PDF
  • GRATIS Webinar

Wat anderen zeggen

Deze HSP-module heeft gelukkig al vele ouders geholpen. Lees hier enkele meningen.

Eva Keeris
Lees verder
Omdat Janina zelf ervaringsdeskundige is én een enorme hoeveelheid theoretische kennis heeft, gaat de coaching echt werkelijk over het echte leven en niet over tips en trucs die niet doorleefd of niet realistisch zijn.
Natascha Peters
Lees verder
Het voelde (voelt) als een warm welkom en samen hebben we een mooie sessie mogen neerzetten, waarbij er voor mij veel dingen duidelijk werden en ik inzichten heb gekregen. Bevestiging van wat ik diep van binnen al wist. De steun en het begrip dat ik van jou krijg is hartverwarmend en heel fijn.
Familie Simons
Lees verder
Toen wij bij Janina als hsp gezin terecht kwamen was dat al vanaf het eerste gesprek een ware openbaring. Eindelijk iemand die mijn dochter, man en mij begrijpt. Onze dochter van 3 is helemaal opgebloeid en maakt langzaamaan op haar manier meer contact met haar omgeving. We kwamen voor onze dochter maar we hebben alle drie een persoonlijke ontwikkeling doorgemaakt die echt heel erg fijn was. De handvatten die we hebben gekregen zijn nog steeds van toepassing en het werkt.
Jarah de Weerdt
Lees verder
Ik voelde me bij Janina meteen op mijn gemak, door haar heerlijke humor en haar duidelijke communicatie. Ze zet eerlijk neer wat ze voor je kan betekenen en hoe het plan er uit kan gaan zien. Janina heeft heel veel kennis van zaken en ik waardeer het enorm dat ze altijd de tijd neemt voor mijn vragen en mijn overpeinzingen. Ook mijn dochter voelt zich bij Janina op haar gemak. Het was mooi om te zien hoe al bij de eerste ontmoeting er een gevoel van warmte en veiligheid was.

Vragen?

Dat maakt helemaal niet uit en juist deze module zal je hierin op weg helpen. Al moet ik de eerste moeder nog ontmoeten die er naast zat met haar vermoeden.. 😉D

Vanzelfsprekend kan dat ook. Lees er hier meer over: https://coachdevuurtoren.nl/p/traject-voor-ouders-van-gevoelige-kinderen/

Natuurlijk! Maak vrijblijvend een afspraak voor een online gesprek via deze link. We bespreken wat je nodig hebt en wat ik voor je kan betekenen. Gratis en vrijblijvend.

Het is tijd
voor verandering