Nevali® Verzwaringsdeken Kind 3 KG

69,95

Geschikt voor kinderen met een lichaamsgewicht tussen de 20 en 35 kilo!

De Nevali kinder verzwaringsdeken helpt jouw kind om beter te slapen en prikkels op de juiste manier te verwerken. De deken vormt naar het lichaam en voelt aan als een comfortabele knuffel, wat het zenuwstelsel ontspant en helpt om stress en angst weg te nemen. De deken geeft jouw kind dat extra zetje om in de ontspan-modus te komen en te rusten. Dat betekent een betere nachtrust voor je kind, en dus ook een betere nachtrust voor jou.

  • Sneller in slaap vallen
  • Vaste en onafgebroken slaap
  • Verbetering algehele nachtrust
  • Verhoogd concentratie &
  • Vermindert stress & angst

Category:
Waarom Nevali?

1. De beste prijs-kwaliteitverhouding

Het is je vast opgevallen dat wij goedkoper zijn dan de rest van de aanbieders. We kunnen je met trots vertellen dat dat niet ten koste gaat van de kwaliteit. Hoe dat kan? Wij hebben een samenwerking met een groot merk rondom verzwaringsdekens. Door samen met dit merk in te kopen ligt onze inkoopprijs lager, waardoor de prijs die jij betaalt ook lager ligt. Deze partij is één van de grootste van Nederland & België als het gaat om verzwaringsdekens, en heeft dus expertise m.b.t. het product. Daarom ligt onze kwaliteit op hetzelfde level als duurdere merken.

2. Door onze vulling is de deken tot wel 60% dunner dan andere verzwaringsdekens

Zwaarte = warmte? Bij onze deken niet! Door gebruik te maken van glazen parels als vulling is de Nevali deken warmtegeleidend. Onze glazen parels zijn 0.8mm groot en zo verwerkt in de deken dat je deze niet zult voelen of horen. De deken is dunner dan een gemiddeld dekbed, en dus geschikt voor elk seizoen (zelfs de zomer).

3. Gaat langer meerdeelt het gewicht optimaal
Jouw Nevali deken gaat langer mee. Dat komt door de twee extra lagen polyester die we hebben toegevoegd in de deken. Deze lagen zorgen ervoor dat de vulling op z’n plek blijft en niet door de buitenste lagen katoen heen ‘lekt’. Je wilt uiteraard niet wakker worden met allemaal glazen parels in je bed. Tijdens onze tests met een 5-laags design kwam dit helaas wel naar voren, vandaar dat we doelbewust voor een 7-laags design hebben gekozen.

Onze gestikte vakjes op de deken zijn ook kleiner dan die van andere aanbieders. De glazen parels kunnen hierdoor minder schuiven en blijven dus beter op hun plek. Dit heeft als gevolg dat het gewicht optimaal verdeelt blijft, en niet ‘s nachts wegzakt naar één kant.

4. We staan altijd voor je klaar

Wij zijn altijd te bereiken via Bol. Binnen 24 uur kun je een reactie op je vraag verwachten. Is er ooit iets mis met de deken? Ook dan zijn we uiteraard bereikbaar en zorgen we dat het netjes opgelost wordt.

Veelgestelde vragen

➜ Is deze deken geschikt voor mijn kind?

Wij raden de Nevali kinder verzwaringsdeken aan voor kinderen tussen de 20 en 35 kilo. Is uw kind zwaarder dan 45 kilo? Dan adviseren wij dat u een kijkje neemt bij onze 7 kilo verzwaringsdeken.

➜ Is 100 bij 150 cm niet te klein voor een kind?

Wij adviseren om een normaal dekbed te gebruiken in combinatie met de verzwaringsdeken. De verzwaringsdeken kan direct op het kind liggen, of bovenop het normale dekbed.

Een normaal dekbed van 100 bij 150 cm zou inderdaad te klein kunnen zijn voor je kind, maar met een verzwaringsdeken ligt dit net even anders. Het is namelijk de bedoeling dat je kind onder bijna de gehele oppervlakte van het deken ligt. Op die manier ligt de volledige 3 kilo op het kind en wordt dit gewicht optimaal benut. Als een verzwaringsdeken groter is is het erg lastig om het juiste gewicht te kiezen, aangezien je dooit ies weet hoeveel gewicht er precies op jouw kind komt te liggen.

➜ Mijn kind slaapt niet direct beter, werkt de deken niet voor hem/haar?

Bij verzwaringsdekens is er vaak sprake van een gewenningsperiode. Het lichaam is nog niet gewend aan de druk van de deken over een langere periode (een nacht). Hier moet het lichaam dus aan wennen. Dat kan soms gepaard gaan met milde klachten als spierpijn of juist een slechtere nachtrust de eerste paar nachten. Maar, niet getreurd, dit houdt niet lang aan. Bij de meeste mensen duurt dit wennen zo’n één tot twee weken.


Inhoud verpakking

➜ 1x Nevali Kinder Verzwaringsdeken 3 KG

➜ 1x Nette opbergtas

➜ 1x Handleiding